BIBLIOS

  Ciências References Management System

Visitor Mode (Login)
Need help?


Back

Publication details

Document type
Academic documents

Document subtype
Master's dissertation

Title
Inovação e Sustentabilidade na Produção de Pão: Adição de Chlorella vulgaris com utilização de “sourdough”

Participants in the publication
Gomes, Carla Sofia Vieira Pestana (Author)
Prista, Catarina Paula Guerra Geoffroy (Adviser)
Reis, Ana (Adviser)
Dep. Biologia Vegetal

Date of Submisson/Request
2024
Date of Publication
2024

Institution
FACULDADE DE CIÊNCIAS DA UNIVERSIDADE DE LISBOA

Publication Identifiers

Document Identifiers
URL - http://hdl.handle.net/10400.5/95487


Export

APA
Gomes, Carla Sofia Vieira Pestana, (2024). Inovação e Sustentabilidade na Produção de Pão: Adição de Chlorella vulgaris com utilização de “sourdough”. http://hdl.handle.net/10400.5/95487 Prista, Catarina Paula Guerra Geoffroy , Reis, Ana ,

IEEE
Gomes, Carla Sofia Vieira Pestana, "Inovação e Sustentabilidade na Produção de Pão: Adição de Chlorella vulgaris com utilização de “sourdough”", 2024.

BIBTEX
@MastersThesis{62316, author = {Gomes, Carla Sofia Vieira Pestana}, title = {Inovação e Sustentabilidade na Produção de Pão: Adição de Chlorella vulgaris com utilização de “sourdough”}, school = {FACULDADE DE CIÊNCIAS DA UNIVERSIDADE DE LISBOA}, year = {2024}, OPTtype = {Documentos Académicos} }