BIBLIOS

  Ciências References Management System

Visitor Mode (Login)
Need help?


Back

Publication details

Document type
Academic documents

Document subtype
Master's dissertation

Title
Estudo da qualidade microbiológica de queijos da Beira Baixa fabricados com leite cru

Participants in the publication
Mendonça, Rita Isabel Oliveira (Author)
Batista, Rita Maria Cruz de Campos (Adviser)
Chambel, Lélia Mariana Marcão (Adviser)
Dep. Biologia Vegetal
BioISI

Date of Submisson/Request
2023
Date of Publication
2023

Institution
FACULDADE DE CIÊNCIAS DA UNIVERSIDADE DE LISBOA

Publication Identifiers

Document Identifiers
URL - http://hdl.handle.net/10451/62563
TID - 203523946


Export

APA
Mendonça, Rita Isabel Oliveira, (2023). Estudo da qualidade microbiológica de queijos da Beira Baixa fabricados com leite cru. http://hdl.handle.net/10451/62563 Batista, Rita Maria Cruz de Campos, Chambel, Lélia Mariana Marcão,

IEEE
Mendonça, Rita Isabel Oliveira, "Estudo da qualidade microbiológica de queijos da Beira Baixa fabricados com leite cru", 2023.

BIBTEX
@MastersThesis{60236, author = {Mendonça, Rita Isabel Oliveira}, title = {Estudo da qualidade microbiológica de queijos da Beira Baixa fabricados com leite cru}, school = {FACULDADE DE CIÊNCIAS DA UNIVERSIDADE DE LISBOA}, year = {2023}, OPTtype = {Documentos Académicos} }