BIBLIOS

  Ciências References Management System

Visitor Mode (Login)
Need help?


Back

Publication details

Document type
Book chapters


Title
Efeito das práticas culturais e do método de conservação na qualidade organolética da maçã de Alcobaça

Participants in the publication
Sánchez C. (Author)
J. Neto (Author)
A. C. Ramos (Author)
C. S. Tavares (Author)
Dep. Biologia Vegetal
CESAM
A. C. Figueiredo (Author)
Dep. Biologia Vegetal
CBV / IBB
CESAM

Editor(s)
E. Arias, S. Remón, R. Oria

Date of Publication
2022

Institution
FACULDADE DE CIÊNCIAS DA UNIVERSIDADE DE LISBOA

Where published
Avances en maduración y poscosecha de frutas y hortalizas

Publication Identifiers

Address
Zaragoza, Spain

Publisher
Servicio de Publicaciones. Universidad de Zaragoza

Edition
1

Starting page
138
Last page
144

Rankings
Google Metrics (2022) -


Export

APA
Sánchez C., J. Neto, A. C. Ramos, C. S. Tavares, A. C. Figueiredo , (2022). Efeito das práticas culturais e do método de conservação na qualidade organolética da maçã de Alcobaça. Avances en maduración y poscosecha de frutas y hortalizas, 138-144

IEEE
Sánchez C., J. Neto, A. C. Ramos, C. S. Tavares, A. C. Figueiredo , "Efeito das práticas culturais e do método de conservação na qualidade organolética da maçã de Alcobaça" in Avances en maduración y poscosecha de frutas y hortalizas, 2022, pp. 138-144

BIBTEX
@incollection{57186, author = {Sánchez C. and J. Neto and A. C. Ramos and C. S. Tavares and A. C. Figueiredo }, title = {Efeito das práticas culturais e do método de conservação na qualidade organolética da maçã de Alcobaça}, booktitle = {Avances en maduración y poscosecha de frutas y hortalizas}, year = 2022, pages = {138-144}, address = {Zaragoza, Spain}, publisher = {Servicio de Publicaciones. Universidad de Zaragoza} }